NivelTeho

Terveet nivelet mahdollistavat liikunnan ilon ja joustavan kulun!

Nivelet tarvitsevat hyvinvointiinsa lempeää liikuntaa ja monipuolista ravintoa. Nivelten tärkeät osat ovat sidekudosta, joka koostuu kollageenista, elastiinista, fibrilliinistä, proteoglykaaneista ja hyaluronihaposta.

Vaurioitunut rusto uusiutuu hitaasti ja riittävän pahasti vaurioitunut rusto ei korjaannu enää lainkaan. Nivelten terveyden ylläpitämisessä on vaurioiden ehkäisy kaikkein tehokkainta hoitoa. NivelTehon vaikuttavat aineet tukevat ruston luonnollista uusiutumista. Hyvinvoiva rustokudos ja nivelneste auttavat ylläpitämään tervettä ja joustavaa liikettä nivelissä. Nivelen omien rakennusaineiden nauttiminen edistää ruston terveenä pysymistä.

Kotimaisen Niveltehon sisältämä kondroitiinisulfaatti ja glukosamiinisulfaatti sisältävät sidekudoksen rakenneaineita. Inkivääri on antioksidantti, joka ehkäisee hapettumisrappeumaa. MSM on solujen aineenvaihduntaan osallistuva orgaaninen rikkiyhdiste.

NivelTehon kuusi aktiiviainetta ovat: MSM eli metyylisulfonyylimetaani, kondroitiinisulfaatti, inkivääriuute ja glukosamiini, C-vitamiini ja kupari.

  • MSM ylläpitää normaaleja toimintoja ja olosuhteita nivelissä sekä lihaksissa.
  •  Sisältää  korkealuokkaista kondroitiinisulfaattia, joka on rakennusaineena nivelenesteen ja ruston kimmoisille rakenteille.
  • Inkivääriuutteen on lukuisissa tutkimuksissa todettu ylläpitävän nivelen terveyttä ja notkeutta.
  • Glukosamiini on nivelnesteessä ja ruston nestettä imevissä rakenteissa liukkautta ylläpitävä aine.
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista.
  • Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina.

Ylläpidä Nivelten kuntoa liikkumalla säännöllisesti ja syömällä monipuolista ravintoa.

1 kapseli 1-2 kertaa päivässä.

Päiväannos 1-2 kapselia sisältää;

Kondroitiinisulfaattia 200 – 400 mg, MSM 200 – 400 mg, glukosamiinisulfaatti 75 – 150 mg, inkivääriuute (5 % gingeroleja) 75 – 150 mg, C-vitamini 40 – 80 mg ja kupari 0,25 – 0,50 mg.

Ohjeen mukaisilla annoksilla ei ole vaikutusta lääkityksiin. Inkivääriuutteella voi 5-10 kertaisilla annoksilla teoreettisesti olla verenohennuslääkkeitten tehoa vahvistava vaikutus.

Käyttäjiltä saadun palautteen mukaan NivelTeho ei ole häirinnyt esim. Marevanin käyttöä.

K: Kuinka kauan NivelTehoa pitää ja voi käyttää?
V: NivelTehon aktiiviaineet auttavat normalisoimaan nivelen  tilannetta ja aineenvaihduntaa, sekä toimivat nivelten osien rakennusaineina. Käytön alussa saamamme palautteen mukaan vaikutuksia huomaa jo 1-2 viikon kuluessa. NivelTehon kaikki  ainesosat ovat ravintoomme kuuluvia aineita eikä sen säännölliselle käytölle ole esteitä.

Kondroitiinsulfaatti, MSM (metyylisulfonyylimetaani), liivate, glukosamiinisulfaatti- kaliumkloridi, inkivääriuute, askorbiinihappo, paakkuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), kupariglukonaatti, väri (titaanioksidi).

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton

60 kaps ja 120 kaps

 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.