NivelTeho

Terveet nivelet mahdollistavat liikunnan ilon ja joustavan kulun!

Nivelet tarvitsevat hyvinvointiinsa lempeää liikuntaa ja monipuolista ravintoa. Nivelten tärkeät osat ovat sidekudosta, joka koostuu kollageenista, elastiinista, fibrilliinistä, proteoglykaaneista ja hyaluronihaposta.

NivelTehon kuusi aktiiviainetta ovat: MSM eli metyylisulfonyylimetaani, kondroitiinisulfaatti, inkivääriuute ja glukosamiini, C-vitamiini ja kupari.

 

  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista.
  • Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina.

Ylläpidä Nivelten kuntoa liikkumalla säännöllisesti ja syömällä monipuolista ravintoa.

1 kapseli 1-2 kertaa päivässä.

Päiväannos 1-2 kapselia sisältää;

Kondroitiinisulfaattia 200 – 400 mg, MSM 200 – 400 mg, glukosamiinisulfaatti 75 – 150 mg, inkivääriuute (5 % gingeroleja) 75 – 150 mg, C-vitamini 40 – 80 mg ja kupari 0,25 – 0,50 mg.

Ohjeen mukaisilla annoksilla ei ole vaikutusta lääkityksiin. Inkivääriuutteella voi 5-10 kertaisilla annoksilla teoreettisesti olla verenohennuslääkkeitten tehoa vahvistava vaikutus.

Käyttäjiltä saadun palautteen mukaan NivelTeho ei ole häirinnyt esim. Marevanin käyttöä.

K: Kuinka kauan NivelTehoa pitää ja voi käyttää?
V: NivelTehon aktiiviaineet auttavat normalisoimaan nivelen  tilannetta ja aineenvaihduntaa, sekä toimivat nivelten osien rakennusaineina. Käytön alussa saamamme palautteen mukaan vaikutuksia huomaa jo 1-2 viikon kuluessa. NivelTehon kaikki  ainesosat ovat ravintoomme kuuluvia aineita eikä sen säännölliselle käytölle ole esteitä.

Kondroitiinsulfaatti, MSM (metyylisulfonyylimetaani), liivate, glukosamiinisulfaatti- kaliumkloridi, inkivääriuute, askorbiinihappo, paakkuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), kupariglukonaatti.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton

60 kaps ja 120 kaps

 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.