Balanssi

Terveyskaistan Balanssi Maitohappobakteeri + B6 & Biotiini

Balanssi on suomalaisille kehitetty kotimainen ravintolisä, jossa on tasapainoinen yhdistelmä maitohappobakteereja. Maitohappobakteerit ovat osa ruuansulatuksen ja elimistön normaalia toimintaa. Maitohappobakteereja on kaikilla limakalvoilla. Balanssin kaikki viisi maitohappobakteerikantaa ovat suojapäällystettyjä. Ne pääsevät elävänä mahalaukun happojen läpi suoleen, jossa suojapäällystys sulaa ja maitohappobakteerit toimivat. Tutkimusten mukaan mikään yksittäinen maitohappobakteeri ei yksinään riitä ylläpitämään suotuisia olosuhteita limakalvoilla. Tasapainoinen monista eri bakteereista koostuva maitohappobakteerikanta, jossa on runsaasti hyödyllisiä maitohappobakteereja suhteessa haitallisiin bakteereihin, ylläpitää suolistossa normaaleja olosuhteita ja ruuansulatuksen toimintaa. Maitohappobakteerit ehkäisevät olemassaolollaan haitallisten bakteerien elinmahdollisuuksia.

Maitohappobakteerivalmiste Balanssi sisältää viisi tarkoin valittua maitohappobakteerikantaa, jotka tasapainottavat vatsasi toimintaa ja ylläpitävät hyvinvointiasi. Jokaisella maitohappobakteerikannalla on hieman toisistaan poikkeavia ominaisuuksia ja jokaista niitä tarvitaan erilaiset määrät, jotta ne jäävät lisääntymään ja osaksi suoliston bakteerikantaa. Balanssin kannat ovat:

  • Lactobacillus acidophilus
  • Lactobacillus rhamnosus
  • Bifidobacterium lactis
  • Bifidobacterium breve
  • Streptococcus thermophilus

Balanssia suositellaan erityisesti käytettäväksi muuttuvissa tilanteissa, joissa suoliston bakteerikanta saattaa häiriintyä:

  • Antibioottikuurin aikana
  • Ulkomaan matkoilla
  • Ruokavalion muuttuessa
  • Kun vastustuskyky on alentunut
  • Ruuansulatusongelmien aiheuttaman suoliston ärtymisen yhteydessä

Balanssi edistää suoliston ja vatsan toimintaa – juuri siellä missä pitääkin

Biotiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina.

B6- vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

1 kapseli 1-2 kertaa päivässä.

1 kapseli sisältää:  2,3  miljardia maitohappobakteeria, B6 – vitamiinia 1,4 mg, Biotiinia 50µg

Ei tiedossa olevia vaikutuksia lääkityksiin.

K: Mistä Balanssin kannat ovat peräisin?
V:Balanssin kannat ovat humaaniperäisiä, eli löytyvät ihmisen ruuansulatuskanavan limakalvojen normaalifloorasta. Tuotteen raaka-aineet ostetaan eurooppalaiselta raaka-aineen toimittajalta. Maitohappobakteereja kasvatetaan steriileissä tankeissa elatusliuoksessa, jossa ne lisääntyvät suotuisissa ja tarkoin valvotuissa olosuhteissa.

K: Mitä bakteerien suojapäällystys on?
V: Maitohappobakteerit ovat eläviä, kylmäkuivattuja soluja. Ne ovat herkkiä tuhoutumaan niin tuotteiden valmistusprosesseissa fysikaalisten muutosten tai esim. vatsahappojen kemiallisen vaikutuksen vuoksi. Valmistaja on kehittänyt  bakteereita suojaavan kaksikerrospäällysteen, joka sulaa ohutsuolessa ja maitohappobakteerit imevät kosteutta ja heräävät henkiin.

K: Kuinka kauan Balanssia pitää tai voi käyttää?
V: Maitohappobakteereja suositellaan käytettävä vähintään 2-4 viikkoa bakteerikannan tasapainottamiseksi.

Mikrokiteinen selluloosa (täyteaine),  gelatiini (kapselin kuori), maitohappobakteerit yhteensä 2,3 miljardia (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve), pyridoksiinihydrokloridivalmiste, biotiini.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton

100 kaps.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.