Trio Kalaöljy

Sydämen ja hermoston toiminnalle!

Trio-kalaöljy sisältää korkea- laatuisia omega-3-rasvahappoja. Lisätty hermostolle ja sydämelle tärkeitä B-vitamiineja sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia. Vahva, riittoisa ja hyvin imeytyvä elimistölle tärkeiden rakennus- ja suoja-aineiden yhdistelmä – koko perheelle!

TRIOn EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Kalaöljyn suositeltu saanti on noin 1% ravinnon kokonaisenergiasta eli keskimäärin 2-3 grammaa päivässä. Kalaöljyssä on omega-3 rasvahappoja eli EPA+DHA:ta vähintään 30 %, joten suosituksen mukainen EPA+DHA saanti on 600-800 mg . DHA:n ja EPA:n vähimmäismääräksi on arvioitu yhteensä 200-300 mg päivässä.

TRIO sisältää 1200 mg tiivistettyä ja ultrasuodatettua kalaöljyä, josta 810 mg on omega-3 rasvahappoja. Omega-3 rasvahapot edistävät hermoston ja sydämen normaalia toimintaa osana monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elintapoja.

TRIO kalaöljy sisältää lisäksi vielä kaikki B-ryhmän vitamiinit, jotka tukevat omega-3 rasvahappojen sydämen ja hermoston toimintaa edistäviä vaikutuksia. Niasiini, pantoteenihappo, riboflaviini, B6- ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Biotiini, niasiini, B6- ja B12-vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

Ota TRIO kalaöljy osaksi päivittäisiä terveellisiä elintapoja.

  • Trio-kalaöljykapseli valmistetaan syvänmeren puhtaista ja vapaana elävistä rasvaisista kaloista.
  • Trio-kalaöljy on tehokkaassa etyyliesteröidyssä muodossa.
  • Vesiliukoiset B-vitamiinit ovat tärkeitä elimistön energiantuotannossa ja vaikuttavat hermoston kautta henkiseen hyvinvointiin.
  • Trio-kalaöljykapseli sisältää kolmea elimistölle tärkeää ainetta: E-EPA:a, E-DHA:ta ja kaikki B-ryhmän vitamiinit.

1 kapseli päivässä. Päiväannos sisältää;

Kalaöljyä 1200 mg
josta Omega-3 –rasvahappoja 810 mg
E-EPA 450 mg
E-DHA 300 mg
B2 (riboflaviini) 1,6 mg (114 %*)
B3 (niasiini) 4,5 mg (28 %*)
B5 (pantoteenihappo) 3,0 mg (50 %*)
B12-vitamiini / B12-vitamin 2,5 µg (100 %*)
Folaatti / folat 200 µg (100 %*)
Biotiini / biotin 22,5 µg (50 %*)
E-vitamiini / E-vitamin 5,0 mg (42 %*)
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Omega-3 valmisteiden käyttö on hyvä lopettaa n. 2 viikkoa ennen leikkausta.

K: Kuinka kauan TRIO:a pitää ja voi käyttää?
V: TRIO sopii käytettäväksi päivittäin. Rasvahappojen täydentämisen positiiviset vaikutukset alkavat näkyä säännöllisen käytön myötä n. 1 kk kuluttua.

K: Voiko kalalle allergiset käyttää TRIO:a?
V: Yleensä kyllä, TRIO:n öljy on ultrapuhdistettua. Erittäinen herkät kalalle allergiset saattavat silti saada kala-allergiaoireita.

K: Otan TRIO:n aamulla kahvin kanssa ja se aiheuttaa närästystä sekä vatsaoireita?
V: Kaikki öljyt (myös ruokaöljyt) saattavat tyhjään vatsaan otettuna aiheuttaa limakalvoärsytystä. Tätä voi ehkäistä ottamalla öljypitoiset ravintolisät heti ruokailun jälkeen. Kuuma ruoka tai juoma nopeuttaa kapselin sulamista – kapselit tuleekin ottaa mieluiten kylmän juoman kera.

K: Mistä TRIO:n kalaöljy tulee?
V: TRIO:n kalaöljyn valmistaa Etelä-Amerikan kylmistä vesistä, kestävän kalastuksen periaatteella saaduista rasvaisista kaloista eurooppalainen GMP hyväksytty ja IFOS (International Fish Oil Standard) akkreditoitu valmistaja.

Etyyliesteröity kalaöljytiiviste, B-vitamiinit (nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, D-biotiini, foolihappo, syanokobolamiini), kapseli: liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), d-alfatokoferoli (luontainen E- vitamiini soijasta), musta ja punainen rautaoksidi.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton

180 kaps. säästökoko


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.