Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alennuksen kaikkiin tuotteisiimme!
Lähetämme sinulle uutisia ja tarjouksia kehon ja mielen hyvinvoinnin tukemiseen.

Tilaa uutiskirje

5 VINKKIÄ HYVÄÄN OLOON

Yrittäjä ja juontaja Satu Tuomisto listasi viisi vinkkiä, joilla arkeen voi lisätä ulospäinkin näkyvää hyvää oloa. Yksi niistä on kollageeni, joka saa ihon hehkumaan.

1

Kollageeni on ihon paras ystävä

Tärkein kauneudenhoitotuotteeni on kollageenin ja hyaluronihapon yhdistelmä. Se auttaa atooppiseen, kuivaan ihooni ja pitää paitsi ihon, myös limakalvot kimmoisina ja hyvinvoivina. Käytän Terveyskaistan kotimaista Hehku Kollageeni & Hyaluroni ravintolisää. Siinä on ylivoimainen koostumus vaikuttavia ainesosia ja kollageeni tulee kalasta naudan sijaan.

2

Onnellisuus syntyy positiivisista ajatuksista

Kulunut vuosi on pitänyt sisällään haasteita ja olen tarkoituksellisesti vahvistanut ja kehittänyt mieltäni. Uskon siihen, että stressi ja ahdistukset ovat ajatuksia, joita voi ainakin osittain hallita itse. Haluan ajatella positiivisesti ja keskityn asioihin, jotka ovat elämässäni hyvin.

3

Hyvä olo puhtaista ja ravitsevista raaka-aineista

Noudatan maidotonta ruokavaliota ja vältän viljatuotteita – se sopii minulle ja tukee hyvää, hehkuvaa oloa. Arjessani suosin luomua ja valitsen riistaa, kun sitä on saatavilla. Säännöllisyys ylläpitää vireystilaa, mutten koe huonoa omaatuntoa herkuttelusta silloin tällöin. Rakastan popkornia!

4

Lempeä liikunta hoitaa kehoa

Olen aktiivinen ja harrastan liikuntaa monipuolisesti. Osaan nykyään kuunnella kehoani: jos joskus tuntuu siltä, etten halua tehdä mitään, niin en tee. Hyvä olo on tasapainoa, eikä urheilu ole minulle enää pelkkä suoritus– nautin siitä hyvästä fiiliksestä, jonka urheilu antaa.

5

Luonnossa akut latautuvat

Pyrin menemään metsään aina kun mahdollista. Luonnossa mieleni menee off-tilaan, keskityn vain katselemaan, ihailemaan ja hengittämään. Liikun luonnossa koirani kanssa ja olen myös harrastanut metsästystä. Isoveljeni muutti juuri Lappiin ja odotan, että pääsen sinne viikoksi hiihtelemään pitkin tuntureita. Happi tekee hyvää iholle ja koko keholle.

Tutustumistarjous -10% koodilla SATU

Miksi tarvitset kollageenia ja hyaluronihappoa

Kollageeni on ihon, hampaiden, luiden, jänteiden ja ruston luontainen rakennusaine, jonka tuotanto alkaa hidastua jo 25-vuotiaana. Sen väheneminen kehossa näkyy ihon veltostumisena sekä juonteiden syntymisenä.

Kotimaiset Hehku-kollageenituotteet ovat markkinoiden vahvimpia kauneuskapseleita. Ne tehostavat kehon omaa kollageenituotantoa, sekä vahvistavat ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia.Hehku Kollageeni & Biotiini sisältää Verisol®-kalakollageenia, biotiinia, sinkkiä sekä C-vitamiinia, joka tehostaa kollageenin toimintaa. Tuotetta suositellaan erityisesti 20-40-vuotiaille.

Hehku Kollageeni &Hyaluroni sisältää edellä mainittujen ainesosien lisäksi hyaluronihappoa saaden ihon näyttämään sileämmältä. Tuotetta suositellaan erityisesti yli 35-vuotiaille

Terveyskaistan asiantuntiablogista löydät lisätietoa kollageenista ja sen vaikutuksista ihoon, hiuksiin ja kynsiin

Lue lisää

#terveyskaista

(#10) Application does not have permission for this action