Kuvakilpailun säännöt

  1. Kilpailun järjestäjä.

Kilpailun järjestää Terveyskaista Oy (Y-tunnus: 2138233-5). Instagram, Facebook tai mikään muu kanava ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin ja Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

 

  1. Kilpailun kuvaus.

Kilpailu järjestetään osana Terveyskaistan Aurinko D -vitamiinikampanjaa. Kilpailu kannustaa osallistujia löytämään valon pilkahduksia keskellä pimeintä vuodenaikaa.

 

  1. Kilpailuun osallistuminen.

Kilpailuun osallistutaan Instagramissa lisäämällä kuvaan hashtag #aurinkodkilpailu, mainitsemalla julkaisussa @terveyskaista ja kertomalla mikä tuo auringon pimeyteen tai valoa kaamokseen. Julkaisun tulee olla julkinen. Facebookissa osallistutaan kommentoimalla päivitystä itse otetulla kuvalla ja kertomalla mikä tuo auringon pimeyteen tai valoa kaamokseen. Osallistumisaika alkaa 15.10.2021 ja päättyy 30.11.2021. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, paitsi Terveyskaista Oy:n ja Elido Oy:n henkilökunta.

 

  1. Kilpailun palkinnot.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona yksi (1) 100 €:n lahjakortti Terveyskaistan verkkokauppaan. Pääpalkinnon lisäksi parhaat kuvat palkitaan 50 €:n lahjakorteilla Terveyskaistan verkkokauppaan.

 

  1. Voittajien valinta ja arvonnan suorittaminen.

100 € lahjakortin voittaja arvotaan kaikkien osallistujien joukosta. Arvonta suoritetaan 7.12.2021 mennessä. Lisäksi Terveyskaista valitsee parhaat valokuvat, jotka palkitaan 50 € lahjakortilla. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä yksityisviestillä ja viesti lähetetään Instagramin @terveyskaista-tililtä tai Facebookin Terveyskaistan Messengeristä. Viestissä kysytään kilpailun voittajan yhteystiedot, mihin palkinto lähetetään. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta viikon kuluessa valinnasta yksityisviestillä, palkinto voidaan arpoa uudelleen.

 

  1. Yleistä.

Osallistumalla kilpailuun, osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä, antavat Terveyskaistalle kaikki oikeudet kuvien käyttöön markkinoissaan ja niiden muokkaamiseen. Järjestäjä pidättää oikeudet sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen. Kilpailun osallistujan tulee noudattaa myös sosiaalisen median kanavakohtaisia yhteissääntöjä. Yhteissääntöjä rikkovia osallistujia ei hyväksytä.