Ale

Terveys­kaistan Aurinko D 50 µg + K2 50 µg Extra virgin oliiviöljy, 120 kaps.

Luuston ja verisuonten hyvinvointiin

D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä sekä hyödyntämistä ja ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa. D-vitamiini edistää luiden, hampaiden ja lihastoiminnan pysymistä normaalina. D-vitamiini tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

K2-vitamiini (menakinoni-7) tehostaa valmisteen vaikutusta ohjaamalla kalsiumia verenkierrosta luustoon ja edistää näin luiden pysymistä normaalina.

Huom! Tuotteen parasta ennen päiväys on 8/2020.Tuotetta voi käyttää turvallisesti useita kuukausia parasta ennen päiväyksen jälkeenkin.

Kotimainen
Gluteeniton
Hiivaton
Laktoositon
Maidoton
Makeuttamaton / sokeriton

24,90  4,95 

Annostus:

1 kapseli päivässä.

1 kapseli sisältää 50 µg (2000KY) D3-vitamiinia (1000 %*) ja K2-vitamiini 50 µg (67 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering:

1 kapsel dagligen.

1 kapsel innehåller 50 µg (2000 IE) D3-vitamin (1000 %*) och K2-vitamin 50 µg (67 %*)

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget.

Doseringen bör inte överskridas. Kosttillskot ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

 

Ainesosat:

Oliiviöljy (Extra Virgin), gelatiini, menakinoni-7-valmiste, kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli) ja kolekalsiferoli.

Ingredienser:

Olivolja (Extra Virgin), gelatin, menakinon-7-preparat, fuktighetsbevarande medel (vegetabiliskt glyserol) och cholecalciferol

 

 

 

Oliiviöljy (extra virgin), gelatiini, menakinoni-7-valmiste, kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli) ja kolekalsiferoli.