Ale

Terveys­kaistan Balanssi, 100 kaps.

Maitohappobakteeri + B6 & Biotiini

Balanssi on suomalaisille kehitetty maitohappobakteerivalmiste, jossa on tasapainoinen yhdistelmä  5 eri maitohappobakteeria. Maitohappobakteerit ovat osa ruuansulatuksen ja elimistön normaalia toimintaa. Maitohappobakteereja on kaikilla limakalvoilla. Balanssin kaikki viisi maitohappobakteerikantaa ovat suojapäällystettyjä. Ne pääsevät elävänä mahalaukun happojen läpi suoleen, jossa suojapäällystys sulaa ja maitohappobakteerit toimivat. Superior coating® -päällyste suojaa bakteereita ruuansulatuskanavan rasituksilta. Päällystystekniikan ansiosta Balanssin 5 maitohappobakteerikantaa kestävät ruuansulatuskanavan rasituksia jopa sata kertaa paremmin kuin tavalliset, suojaamattomat maitohappobakteerivalmisteet.

Maitohappobakteerivalmiste Balanssi sisältää viisi tarkoin valittua maitohappobakteerikantaa. Jokaisella maitohappobakteerikannalla on hieman toisistaan poikkeavia ominaisuuksia ja jokaista niitä tarvitaan erilaiset määrät, jotta ne jäävät lisääntymään ja osaksi suoliston bakteerikantaa. Balanssin kannat ovat:

  • Lactobacillus acidophilus
  • Lactobacillus rhamnosus
  • Bifidobacterium lactis
  • Bifidobacterium breve
  • Streptococcus thermophilus

Biotiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina.

B6-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Kotimainen
Gluteeniton
Hiivaton
Laktoositon
Maidoton
Makeuttamaton / sokeriton

21,90  16,90 

Annostus:

1 kapseli päivässä.

1 kapseli sisältää:  2,3  miljardia maitohappobakteeria, B6-vitamiinia 1,4 mg (100 %*), Biotiinia 50µg (100 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering:

1 kapsel dagligen.

1 kapsel innehåller: 2,3 miljarder mjölksyrabakterier, B6-vitamin 1,4 mg (100 %*), Biotin 50µg (100 %*)

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget.

Doseringen bör inte överskridas. Kosttillskot ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

K: Mistä Balanssin kannat ovat peräisin?
V: Balanssin kannat ovat humaaniperäisiä, eli löytyvät ihmisen ruuansulatuskanavan limakalvojen normaalifloorasta. Tuotteen raaka-aineet ostetaan eurooppalaiselta raaka-aineen toimittajalta. Maitohappobakteereja kasvatetaan steriileissä tankeissa elatusliuoksessa, jossa ne lisääntyvät suotuisissa ja tarkoin valvotuissa olosuhteissa.

K: Mitä bakteerien suojapäällystys on?
V: Maitohappobakteerit ovat eläviä, kylmäkuivattuja soluja. Ne ovat herkkiä tuhoutumaan niin tuotteiden valmistusprosesseissa fysikaalisten muutosten tai esim. vatsahappojen kemiallisen vaikutuksen vuoksi. Valmistaja on kehittänyt  bakteereita suojaavan kaksikerrospäällysteen, joka sulaa ohutsuolessa ja maitohappobakteerit imevät kosteutta ja heräävät henkiin.

K: Kuinka kauan Balanssia pitää tai voi käyttää?
V: Maitohappobakteereja suositellaan käytettävä vähintään 2-4 viikkoa bakteerikannan tasapainottamiseksi.

Ainesosat:

Mikrokiteinen selluloosa (täyteaine),  gelatiini (kapselin kuori), maitohappobakteerit yhteensä 2,3 miljardia (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve), pyridoksiinihydrokloridivalmiste ja D-biotiini.

Ingredienser:

Mikrokristallinsk cellulosa (fyllnadsmedel) gelatin, mjölksyrabakterier (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobakterium breve), pyridoxinhydroklorid preparat, D-biotin.