Ale

Terveys­kaistan Biotiini 5 mg + Sinkki + Metioniini + Avokado, 120 tabl.

Hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin

Biotiini eli B7-vitamiini tunnetaan parhaiten siitä, että se edistää hiusten, kynsien ja ihon kuntoa. Biotiini on vesiliukoinen B-vitamiini, joten siitä ei voi aiheutua yliannostuksen vaaraa.

Biotiinilla on myös muita tehtäviä, kuten osallistuminen rasvojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaan. Se mm. edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Lisätehoa sinkillä, metioniinilla ja avokadolla

Valmisteeseen yhdistetty sinkki edistää myös osaltaan hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina. Se edistää mm. haavojen paranemista ja osallistuu moniin elimistön toimintoihin.

Metioniini on välttämätön rikkipitoinen aminohappo, joka monien muiden vaikutustensa lisäksi vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä sekä auttaa biotiinia imeytymään.

Avokadolla puolestaan on ihoa kosteuttava vaikutus ja anti-age-ominaisuuksia, jotka vaikuttavat ihoon positiivisesti.

Kotimainen
Gluteeniton
Hiivaton
Laktoositon
Maidoton
Makeuttamaton / sokeriton
Vegaaninen

24,90  19,90 

Annostus:

1 tabletti päivässä.

Päiväannos sisältää:

Biotiini 5 mg (10 000 %*)
Sinkki 25 mg (250 %*)
Metioniini 50 mg
Avokado 20 mg

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering:

1 tabl. per dag.

Dygndosen innehåller:

Biotin 5 mg (10 000 %*)
Zink 25 mg (250 %*)
Metionin 50 mg
Avokado 20 mg

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget.

Doseringen bör inte överskridas. Kosttillskot ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat:

Sinkkisitraatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja dikalsiumfosfaatti), metioniini, avokadovalmiste, biotiini, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuola) ja piidioksidi.

Ingredienser:

Zinkcitrat, fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa och dikalciumfosfat) metionin, avokadopreparat, biotin, klumpförebyggande (magnesiumsalter av fettsyror), kiseldioxid.