Ale

Terveys­kaistan K2 + D3, 60 tabl.

Luuston ja verisuonten hyvinvointiin

K2-vitamiini (menakinoni-7) ohjaa kalsiumia verenkierrosta luustoon ja edistää näin luiden pysymistä normaalina.

D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä sekä hyödyntämistä ja ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa. D-vitamiini edistää luiden, hampaiden ja lihastoiminnan pysymistä normaalina. D-vitamiini tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Pitkävaikutteisen sarjan tablettien liukenemisnopeus on optimaalinen, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään parhaimmalla tavalla vitamiinit ja hivenaineet.

Kotimainen
Gluteeniton
Hiivaton
Laktoositon
Maidoton
Makeuttamaton / sokeriton
Vegaaninen

14,90  11,90 

Annostus:

1 nielaistava tabletti päivässä.

Päiväannos sisältää:

D3-vitamiini 50 µg (1000 %*)
K2-vitamiini  200 µg (266 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering:

1 tabl. per dag.

Dygndosen innehåller:

D3-vitamin 50 µg (1000 %*)
K2-vitamin 200 µg (266 %*)

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget.

Doseringen bör inte överskridas. Kosttillskot ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat:

Menakinoni-7-valmiste, täyteaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), kolekalsiferolivalmiste, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Ingredienser:

Menakinon-7-preparat, fyllnadsmedel (hydroxypropyl metylcellulosa, mikrokristallin cullulosa), kolekalciferopreparat, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror, kiseldioxid).