Ale

Terveys­kaistan Ubikinoni 150 mg + seleeni + C-vitamiini, 100 kaps.

  • Kolme vahvaa antioksidanttia: Q10, seleeni ja C-vitamiini yhdessä tukemassa toisiaan
  • Sydän rakastaa ubikinonia ja seleeniä
  • Elinvoimaa ja energiaa arkeen

Ubikinoni Q10, seleeniä ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisä, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Elinvoimaa ja energiaa elämään

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on rasvaliukoinen vitamiinin kaltainen aine ja sitä löytyy luonnostaan jokaisesta kehon solusta. Ubikinonia on eniten niissä elimissä, joissa energian tarve on suurin: sydämessä, maksassa, aivoissa ja lihaksissa.

Ubikinonilla on hyvin monia terveysvaikutuksia: Se ehkäisee muun muassa vanhenemismuutoksia, veren sokeripitoisuuden ja verenpaineen nousua sekä LDL-kolesterolin hapettumista. Ubikinoni myös auttaa mitokondrioita tuottamaan energiaa solujen ja koko elimistön tarpeisiin suojaten samalla niitä sairastumiselta ja rappeutumiselta.

Ravintolisänä otettavasta ubikinonista on hyötyä erityisesti diabeetikoille, fibromyalgikoille, sydän- ja verenpainepotilaille, syöpäpotilaille, ikääntyneille ja statiineja käyttäville henkilöille. Koentsyymi Q10 on myös osoittautunut tehokkaaksi migreenin estäjäksi (käypähoitosuositus 150–300 mg päivässä).

Kotimainen
Gluteeniton
Hiivaton
Laktoositon
Maidoton
Makeuttamaton / sokeriton

59,90  39,90 

Annostus:

1–2 kapselia päivässä.

1–2 kapselia sisältää:

Ubikinonia 150-300 mg

Seleeni 100–200 µg (182–364 %)

C-vitamiinia 40-80 mg (50-100 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering:

1-2 kapslar dagligen.

1-2 kapslar innehåller:

Ubiqinon 150-300 mg

Selen 100–200 µg (182–364 %)

C-vitamin 40-80 mg (50-100 %*)

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget.

Doseringen bör inte överskridas. Kosttillskot ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

Ubikinoni saattaa heikentää verenohennuslääkkeiden tehoa. Raskaus ja imetys. Yliherkkyys jollekin valmisteen aineosalle.

Ainesosat:

Auringonkukkaöljy, ubikinoni, gelatiini, L-askorbiinihappo, kosteudensäilyttäjä  (kasviperäinen glyseroli), sakauttamisaine (piidioksidi), L-selenometioniini, väri (rautaoksidi).

Ingredienser:

Solrosolja, ubiqinon,  gelatin, L-askorbinsyra, fuktighetsbevarande medel (vegetabilisk glyserol), förtjockningsmedel (kiseldioxid), L-selenmetionin  färg (järnoxid).