ENSITILAAJILLE -15% EXTRA ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ
ENSITILAAJILLE -15% EXTRA ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksiin
Kotimaiset Avainlippu-tuotteet
Nopeat toimitukset joka arkipäivä
Satoja aitoja arvosteluja

Kilpailun ”Kuntoilijan SUPERsetti” säännöt

Voita Kuntoilijan SUPERsetti! (Arvo 573 €) 

Kilpailuun osallistujien kesken arvotaan Kuntoilijan SUPERsetti (arvo 573 €) Terveyskaista Oy arpoo palkinnon 6.6.2024.

Järjestäjä
Terveyskaista Oy, Y-tunnus 2138233–5, Ilvesvuorenkatu 25, 01900 Nurmijärvi (Jäljempänä ”Järjestäjä”/”Terveyskaista”)

Arvonnan osallistumisaika 
Osallistumisaika arvontaan on 1.3.2024-31.5.2024.
Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistuminen arvontaan
Arvontaan voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan osallistutaan vastaamalla kyselyyn osallistumisaikana. Osallistuminen arvontaan on sallittua vain osallistujan omalla sähköpostiosoitteella. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan annat luvan lähettää Terveyskaista uutiskirjeitä kyseiseen sähköpostiosoitteeseen.
Arvontaan osallistuvat kaikki 31.5.2024 klo 23.59 tulleet näiden sääntöjen mukaiset osallistumiset. Arvontaan voi osallistua kerran osallistumisaikana, eikä tämän jälkeen tulleita osallistumisia oteta huomioon. Mikäli osallistuja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti tai tämän on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja, johtaa tämä osallistumisen hylkäämiseen arvonnasta ilman korvausta tai muuta hyvitystä.

Arvonnan palkinto ja sen toimitus
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yhdelle henkilölle (sähköpostiosoitteelle) Kuntoilijan SUPERsetti: Garmin Venu 2 Plus -älykello sekä ravintolisät NivelTeho 120 kaps, MagnesiumSitraatti 120 tabl. ja Karnosiini 60 kaps. (arvo 573 €).

Terveyskaista lähettää ravintolisät voittajalle Schenkerin noutopistepakettina yhtenä lähetyksenä. (Ilmainen toimitus Suomeen). Vaihtoehtoisesti voittaja voi ilmoittaa Terveyskaistalle valitsemansa henkilön postiosoitteen ja Terveyskaista lähettää toiselle henkilölle palkinnon suoraan hänelle (Ilmainen toimitus Suomeen.)

Terveyskaista ilmoittaa voittajalle sähköpostilla.
Jos Järjestäjä ei tavoita voittajaa viikon sisällä arvonnan suorittamisesta, arvotaan tilalle uusi voittaja ja alkuperäisen voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Terveyskaista ei luovuta osallistujien sähköpostiosoitteita eteenpäin.

Palkinnon lunastaminen ja arpajaisvero
Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi, vaihtaa tai korvata muilla palveluilla tai tuotteilla. Terveyskaista suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin Terveyskaista  arpoo uuden voittajan.

Henkilötietojen käsittely
Terveyskaista  käsittelee osallistujan antamia henkilötietoja (sähköpostiosoite) arvonnan toteuttamiseksi ja arvonnan voittajien tavoittamiseksi palkinnon luovuttamista varten sekä muihin näissä säännöissä nimenomaisesti mainittuihin tarkoituksiin.

Arvonnan ennenaikainen päättäminen
Terveyskaista  pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonta milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syytä mainitsematta. Terveyskaista  käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos arvontaa ei voida toteuttaa asianmukaisesti teknisistä syistä (esim. tietokonevirusten, manipulaation tai laitteisto-/ohjelmistovian vuoksi) tai oikeudellisista syistä tai syistä, jotka liittyvät palkintojen luovutukseen.

Terveyskaista Oy:n vastuu
Terveyskaista ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä tai muista ongelmista johtuen ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tai virheelliset yhteystiedot.
Terveyskaista ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
Voittaja vapauttaa Terveyskaistan myös kaikesta vastuusta liittyen palkintoon tai siihen liittyviin virheisiin tai viivästyksiin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain, nojalla kuuluvia oikeuksia. Terveyskaistan vastuu arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Jos arvontasääntöjen yksittäiset ehdot ovat tehottomia tai tulevat tehottomiksi, niin se ei vaikuta muiden arvontasääntöjen pysyvyyteen.

Sääntöjen muuttaminen
Terveyskaista pidättää itsellään oikeuden muuttaa arvontasääntöjä milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa.

Sääntöjen sitovuus
Arvontasäännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvontaan sovelletaan Suomen lakia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvontasääntöjä.

Terveyskaista arvonnan TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjä:
Terveyskaista Oy
Y-tunnus: 2138233–5
Ilvesvuorenkatu 25, 01900 Nurmijärvi

Käsiteltävät henkilötiedot, käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.
Terveyskaista käsittelee niitä henkilötietoja, joita arvontaan osallistuja antaa Terveyskaistalle arvontalomakkeella tai Terveyskaistan yhteydenoton yhteydessä (koskee vain voittajaa). Näitä henkilötietoja ovat perustiedot osallistujasta, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, lähiosoite sekä mahdolliset suostumukset. 
Terveyskaista käsittelee osallistujan antamia henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi, arvonnan voittajien tavoittamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista, mutta sähköpostiosoitteen jättäminen on edellytys arvontaan osallistumiseksi.
Henkilötietojen käsittelyperuste on sopimuksen täytäntöönpano (arvonnan toteuttaminen) sekä tietojen julkaisun osalta suostumus (julkaisun sisältö sekä nimimerkki). Lisäksi Terveyskaista voi käsitellä henkilötietoja lain (kuten kirjanpito- ja verolainsäädännön) velvoittamissa tilanteissa. Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen ja sen toteuttaminen ei ole mahdollista.

Tietojen vastaanottajat

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.


Tietojen säilytysaika ja oikeutesi rekisteröitynä
Arvontaan osallistuneiden sähköpostiosoitetta säilytetään rekisterissä (uutiskirjeen tilaajana) kunnes henkilö poistuu rekisteristä. (Uutiskirjeen tilaaja) Henkilö voi poistua rekisteristä koska tahansa, joko ilmoittamalla halustaan poistaa sähköpostiosoite rekisteristä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@terveyskaista.fi, tai käyttämällä uutiskirjeessä olevaa linkkiä: Peruuta tilaus.

Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämisen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsitteleminen.
Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto (www.tietosuoja.fi).