ENSITILAAJILLE -15% EXTRA ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ
ENSITILAAJILLE -15% EXTRA ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksiin
Kotimaiset Avainlippu-tuotteet
Nopeat toimitukset joka arkipäivä
Satoja aitoja arvosteluja

Yritys

nainen iloinen merimaisema

Terveyskaista on puhtaasti kotimainen, terveellistä elämäntapaa tukevien ravintolisien markkinoija.

Edistämme suomalaisten hyvinvointia ja kannamme vastuuta sen säilymisestä myös tulevaisuudessa

Tuotevalikoimamme koostuu tarkoin valituista ravintolisistä. Olemme kehittäneet ne laajan asiakaskuntamme toiveita ja tarpeita kuunnellen yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuotteemme valmistetaan kotimaisissa tehtaissa, joissa täyttyvät tiukat laatustandardit – siksi Terveyskaistalla on avainlippu.

Jokaisessa kapselissa ja tabletissa tiivistyvät huolella valitut ja tutkitut raaka aineet, jotka tarvitset matkalla kehon hyvinvointiin ja terveelliseen elämäntapaan. Valitsemalla Terveyskaistan tuotteen saat parasta vastinetta rahoillesi. Meille on tärkeää, että sinä voit hyvin!

nainen ja mies juoksee

Hyvinvointi on arjen pieniä valintoja

Mielen ja kehon kokonaishyvinvointi koostuu pienistä asioista: levon ja aktiivisuuden, ravinnon ja liikunnan sekä arjen ja juhlan tasapainosta.

Omilla valinnoillamme on suuri vaikutus. Terveyden, toimintakyvyn ja mielekkään arjen ylläpidon rakennusaineita voi onneksi kerätä monista lähteistä.

Haluamme olla osa asiakkaidemme laadukasta, aktiivista arkea. Turvalliset raaka-aineet ja tarkka kotimainen valvonta takaavat, että tuotteemme ovat kannattava panostus terveyteen ja hyvinvointiin.

Laadukkaita, kotimaisia ravintolisiä jo vuodesta 2007.

Siirry verkkokauppaamme tutustumaan tuotevalikoimaamme »

Terveyskaistan tuotteet

Laadukas

Terveyskaistan tuotteen valitessasi voit olla varma, että tuote on laadukas, koska suomalainen lainsäädäntö on aukotonta ja yksiselitteistä terveystuotteiden osalta.

Kotimainen

Terveyskaistan tuotteilla saat parasta vastinetta rahoillesi. Kaikki tuotteemme ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Turvallinen

Terveyskaistan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja ja turvallisia, sillä kaikki tuotantoon liittyvä on läpinäkyvää ja lähellä.

Kiinnostuitko?

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai jälleenmyyjäksi ryhtymisestä? Lähetä kysymyksesi lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.
Ota yhteyttä