Terveyskaista

Terveyskaista on puhtaasti kotimainen, terveellistä elämäntapaa tukevien ravintolisien markkinoija. Edistämme suomalaisten hyvinvointia ja kannamme vastuuta sen säilymisestä myös tulevaisuudessa

Tuotevalikoimamme koostuu tarkoin valituista ravintolisistä. Olemme kehittäneet ne laajan asiakaskuntamme toiveita ja tarpeita kuunnellen yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuotteemme valmistetaan kotimaisissa tehtaissa, joissa täyttyvät tiukat laatustandardit – siksi löydät jokaisesta Terveyskaistan pakkauksesta Avainlipun.

Jokaisessa kapselissa ja tabletissa tiivistyvät huolella valitut ja tutkitut raaka aineet, jotka tarvitset matkalla kehon hyvinvointiin ja terveelliseen elämäntapaan. Valitsemalla Terveyskaistan tuotteen saat parasta vastinetta rahoillesi. Meille on tärkeää, että sinä voit hyvin!

Laadukas

Terveyskaistan tuotteen valitessasi voit olla varma, että tuote on laadukas, koska suomalainen lainsäädäntö on aukotonta ja yksiselitteistä terveystuotteiden osalta.

Kotimainen

Terveyskaistan tuotteilla saat parasta vastinetta rahoillesi. Kaikki tuotteemme ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Terveyskaistan tuotteen ostamalla varmistat, että tuotteiden hinnassa maksetut verovarat jäävät Suomeen.

Turvallinen

Terveyskaistan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja ja turvallisia, sillä kaikki tuotantoon liittyvä on läpinäkyvää ja lähellä.

Hyvinvointi on arjen pieniä valintoja

Mielen ja kehon kokonaishyvinvointi koostuu pienistä asioista: levon ja aktiivisuuden, ravinnon ja liikunnan sekä arjen ja juhlan tasapainosta.

Omilla valinnoillamme on suuri vaikutus. Terveyden, toimintakyvyn ja mielekkään arjen ylläpidon rakennusaineita voi onneksi kerätä monista lähteistä.

Haluamme olla osa asiakkaidemme laadukasta, aktiivista arkea. Turvalliset raaka-aineet ja tarkka kotimainen valvonta takaavat, että tuotteemme ovat kannattava panostus terveyteen ja hyvinvointiin.

Siirry verkkokauppaamme tutustumaan tuotevalikoimaamme »

Edistä hyvinvointiasi terveellisillä elämäntavoilla ja tarvittaessa täydennä terveellistä ruokavaliota kotimaisilla Terveyskaistan ravintolisillä.

Kiinnostuitko?

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai jälleenmyyjäksi ryhtymisestä? Lähetä kysymyksesi lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä