ENSITILAAJILLE -15% EXTRA ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ
ENSITILAAJILLE -15% EXTRA ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksiin
Kotimaiset Avainlippu-tuotteet
Nopeat toimitukset joka arkipäivä
Satoja aitoja arvosteluja
10 syytä valita Terveyskaista

10 syytä valita Terveyskaista

Hyvinvointi on onnellisen ja tasapainoisen elämän perusta. Kun etsit luotettavaa ja laadukasta paikkaa hankkia terveystuotteita, valitse Terveyskaista. Perustelemme tässä blogissa 10 vahvaa syytä miksi valita juuri Terveyskaista. 

 

  1. 100 % Suomalainen perheyritys

Terveyskaista on ylpeästi suomalainen perheyritys. Tämä tarkoittaa paitsi kotimaisuutta, myös sitoutumista laatuun ja vastuullisuuteen. Myös verkkokauppamme on kotimainen.

 

  1. Avainlippu-tuotteet

Terveyskaistan tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tämä merkki kertoo kotimaisuudesta ja laadusta – ne ovat tuotteita, joihin voit luottaa.

  1. Laadukas ja turvallinen

Tuotteemme on kehitetty laajan asiakaskuntamme toiveita ja tarpeita kuunnellen yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuotteidemme laatu on meille kunnia-asia. Takaamme, että jokaisessa myymässämme tuotteessa on aidot vaikuttavat aineet ja ne vastaa korkeimpia laatustandardeja.

 

  1. Nopeat toimitukset

Kun terveytesi ja hyvinvointisi ovat kyseessä, odottelu ei ole vaihtoehto. Terveyskaista tarjoaa nopeat toimitukset joka arkipäivä, jotta saat tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja vaivattomasti.

 

  1. Ilmainen kuljetus yli 59 € ostoihin

Kannattaa tilata useampi tuote kerralla, sillä yli 59 € ostot oikeuttavat ilmaiseen kuljetukseen. Tämä tarkoittaa selvää säästöä ja huolettomampaa ostoskokemusta.

 

  1. Säästöpakkaukset

Terveyskaista tarjoaa erilaisia säästöpaketteja, joissa saat enemmän vastinetta rahallesi. Nämä pakkaukset on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi ajatellen.

 

  1. Lahjakampanjoita

Terveyskaista muistaa asiakkaitaan erilaisilla lahja- ja kampanjatarjouksilla. Näin voit saada ekstrahyvää ja iloa terveystuotteiden ostamiseen. Lisäksi uutiskirjeen tilaajillemme annamme räätälöityjä VIP-tarjouksia.

 

  1. Helppo uusintatilaus

Kun löydät suosikkituotteesi, haluat varmasti, että ne eivät lopu kesken. Terveyskaista tekee uusintatilauksen helpoksi muistuttamalla sinua viime ostoksestasi.

 

  1. Ei jatkuvia tilauksia

Terveyskaista kunnioittaa asiakkaan päätösvaltaa. Täällä ei ole piilomaksuja tai pakotettuja jatkuvia tilauksia – saat juuri sitä mitä tilaat.

 

  1. Live Chat -asiakaspalvelu

Jos sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua, Terveyskaistan asiantunteva tiimi on valmiina auttamaan reaaliaikaisessa live chat -palvelussa arkisin 8–16. 

 

Tiedämme, kuinka tärkeää on tuntea olonsa turvalliseksi tehdessään ostoksia verkossa. Siksi kehitämme jatkuvasti verkkokauppamme varmistaaksemme sinulle huolettoman ja turvallisen ostokokemuksen. Käytämme vain alan johtavia ja luotettuja maksupalveluntarjoajia, joiden kautta voit suorittaa ostoksesi turvallisesti ja suojatussa ympäristössä.

Kun terveys on tärkeintä, valintasi on selvä. Terveyskaista tarjoaa kaiken mitä tarvitset terveytesi tueksi, ja tekee sen sitoutuneesti, nopeasti ja laadukkaasti.

Edellinen artikkeli Magnesium: Tärkeä kivennäisaine monipuolisessa terveyden edistämisessä
Seuraava artikkeli Eläinten vaikutus hyvinvointiin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

*Pakollinen kenttä